ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΡΙΖΑΡΕΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Ως απόφοιτοι του Ε.Ι.Ε.Κ. της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας ότι, όπως μας ενημέρωσαν στο Τμήμα Θεολογίας του Κολλεγίου «City Unity College», δικαιούμαστε να υπαχθούμε στη γενικότερη κατηγορία των αποφοίτων της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής, οι οποίοι δύνανται να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο Τμήμα Θεολογίας, με μειωμένο κόστος σπουδών (Υποτροφία Φοίτησης).

Για περισσότερες πληροφορίες επί του συγκεκριμένου Τμήματος, μπορείτε να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα  http://www.cityu.gr/theologikes-kai-anthropistikes-spoudes

 

 

 

 

 

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Ε.Ι.Ε.Κ. ΤΗΣ ΡΙΖΑΡΕΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012-2013

Δια του εγγράφου της Διοικήσεως της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής με αριθμό πρωτοκόλλου 649/259/12-7-2012, υπεβλήθη η παράκληση να ανακοινωθεί το γεγονός της αναστολής λειτουργίας του Εκκλησιαστικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ε.Ι.Ε.Κ.) της Σχολής για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.

Απόσπασμα του ανωτέρω εγγράφου, αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση του Πολυμελούς Συμβουλίου, στη συνεδρίαση της 28/6/2012, ανεστάλη η λειτουργία του Ε.Ι.Ε.Κ. της Ρ.Ε.Σ. για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013«.

Σχολιάστε